Greek Pokemon
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα Θέματα
» Μεταφορά του Greek pokemon σε νέο και ανανεωμένο site (www.pokemon.com.gr).
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 EmptyΤρι Αυγ 23, 2011 6:43 am από Pokemon640

» Ψάχνω Ποκεμον! 4η γενιά
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 EmptyΔευ Αυγ 22, 2011 3:25 pm από torter10

» Πες μας ποιος/ποια είσαι
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 EmptyΔευ Αυγ 22, 2011 2:52 pm από torter10

» Τουρνουά για 5th Generation ( Black and White )
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 EmptyΔευ Αυγ 22, 2011 10:22 am από Douros

» Let's make a story
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 EmptyΔευ Αυγ 22, 2011 4:32 am από MewtwoGR96

» b/w ar codes
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 EmptyΔευ Αυγ 22, 2011 3:31 am από Eldena

» Pokémon: Fire's Adventures
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 EmptyΚυρ Αυγ 21, 2011 10:33 am από johnaris1

» Οδηγός Αναπαραγωγής by LegendaryPokemon
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 EmptyΚυρ Αυγ 21, 2011 4:05 am από Επισκέπτης

» Συναντισεις στο Chat
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 EmptyΚυρ Αυγ 21, 2011 2:42 am από Zaphirom

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

Server Status

Κορυφαίοι συγγραφείς
Mirage
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcapKingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 VotingbarKingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap 
Shiv
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcapKingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 VotingbarKingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap 
h4xx0r4k0s
m_Namikaze
Loukascy
Lukario
Ge01996
Zaphirom
Kostas197
Douros

Ψηφοφορία

Καλυτερο anime

Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap23%Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap 23% [ 3 ]
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap23%Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap 23% [ 3 ]
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap0%Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap 0% [ 0 ]
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap38%Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap 38% [ 5 ]
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap15%Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Vote_rcap 15% [ 2 ]

Σύνολο Ψήφων : 13

Flag Counter
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Labels=0
Links
Serebii.net
Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 X2sdhs

GreekPokemon

Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Kingnothing412's trade thread

+5
Zaphirom
Shiv
Mirage
alexan2dros
m_Namikaze
9 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Empty Απ: Kingnothing412's trade thread

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Αυγ 10, 2011 5:54 am

Zaphirom έγραψε:
Kingnothing412 έγραψε:
Zaphirom έγραψε:
Kingnothing412 έγραψε:
suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα

Zaphirom έγραψε:
suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
Και εγώ το ίδιο έκανα με το δικό μου Manaphy.Δεν είμαι σίγουρη,άλλα μπορεί να είναι hached αφού το πήρες με Action Replay.

HACKED ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2!!! Evil or Very Mad
Καλά μη κάνεις και έτσι...suicune88 δε το ήξερε.Αλλά το προηγούμενο που ήθελα για αντάλαγμα το Salamence δε ήταν Hack.Το πήρα με Event!

Τα μονα event salamence που υπυρχαν ποτε.

http://www.serebii.net/events/dex/373.shtml

Τωρα το αμερικανικο αποκλειεται να το εχεις.(αν ναι απο που το πειρες?)
Το αλλο ειναι ιαπονεζικο οποτε δν γινεται να το παρεις εσυ εκτοσ και αν στο δοσει καποιος αλλος.πιος στο εδωσε?

Αν δεν ειναι κανενα απο αυτα δεν ειναι απο event.
Έμ,εγώ έλεγα το Manaphy για αντάλαγμα το Salamence σου.

Α Συγνομη εγω καταλαβα λαθος Razz

Θες δλδ το salamance μου για το manaphy i oxi?(το σαλαμανσε δεν εχει τιποτα το ξεχοριστο πανο του.Δεν ειναι εβεντ ουτε τπτ.)
Anonymous
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Kingnothing412's trade thread - Σελίδα 3 Empty Απ: Kingnothing412's trade thread

Δημοσίευση από Zaphirom Τετ Αυγ 10, 2011 5:56 am

Kingnothing412 έγραψε:
Zaphirom έγραψε:
Kingnothing412 έγραψε:
Zaphirom έγραψε:
Kingnothing412 έγραψε:

Zaphirom έγραψε:
Και εγώ το ίδιο έκανα με το δικό μου Manaphy.Δεν είμαι σίγουρη,άλλα μπορεί να είναι hached αφού το πήρες με Action Replay.

HACKED ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2!!! Evil or Very Mad
Καλά μη κάνεις και έτσι...suicune88 δε το ήξερε.Αλλά το προηγούμενο που ήθελα για αντάλαγμα το Salamence δε ήταν Hack.Το πήρα με Event!

Τα μονα event salamence που υπυρχαν ποτε.

http://www.serebii.net/events/dex/373.shtml

Τωρα το αμερικανικο αποκλειεται να το εχεις.(αν ναι απο που το πειρες?)
Το αλλο ειναι ιαπονεζικο οποτε δν γινεται να το παρεις εσυ εκτοσ και αν στο δοσει καποιος αλλος.πιος στο εδωσε?

Αν δεν ειναι κανενα απο αυτα δεν ειναι απο event.
Έμ,εγώ έλεγα το Manaphy για αντάλαγμα το Salamence σου.

Α Συγνομη εγω καταλαβα λαθος Razz

Θες δλδ το salamance μου για το manaphy i oxi?(το σαλαμανσε δεν εχει τιποτα το ξεχοριστο πανο του.Δεν ειναι εβεντ ουτε τπτ.)
Μπα,όχι.Αυτό που πήρα από Event το έδωσα σε άλλον.
Zaphirom
Zaphirom
Pokemon Starter
Pokemon Starter

Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2011
Τόπος : Αγ.Παρασκεύη Θεσσαλονίκης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή