Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα Θέματα
Αναζήτηση
Server Status
Κορυφαίοι συγγραφείς
Mirage | ||||
Shiv | ||||
h4xx0r4k0s | ||||
m_Namikaze | ||||
Loukascy | ||||
Lukario | ||||
Ge01996 | ||||
Zaphirom | ||||
Kostas197 | ||||
Douros |
Σύνδεση
Kingnothing412's trade thread
+5
Zaphirom
Shiv
Mirage
alexan2dros
m_Namikaze
9 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Kingnothing412's trade thread
Zaphirom έγραψε:Έμ,εγώ έλεγα το Manaphy για αντάλαγμα το Salamence σου.Kingnothing412 έγραψε:Zaphirom έγραψε:Καλά μη κάνεις και έτσι...suicune88 δε το ήξερε.Αλλά το προηγούμενο που ήθελα για αντάλαγμα το Salamence δε ήταν Hack.Το πήρα με Event!Kingnothing412 έγραψε:suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμαZaphirom έγραψε:Και εγώ το ίδιο έκανα με το δικό μου Manaphy.Δεν είμαι σίγουρη,άλλα μπορεί να είναι hached αφού το πήρες με Action Replay.suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
HACKED ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2!!!
Τα μονα event salamence που υπυρχαν ποτε.
http://www.serebii.net/events/dex/373.shtml
Τωρα το αμερικανικο αποκλειεται να το εχεις.(αν ναι απο που το πειρες?)
Το αλλο ειναι ιαπονεζικο οποτε δν γινεται να το παρεις εσυ εκτοσ και αν στο δοσει καποιος αλλος.πιος στο εδωσε?
Αν δεν ειναι κανενα απο αυτα δεν ειναι απο event.
Α Συγνομη εγω καταλαβα λαθος
Θες δλδ το salamance μου για το manaphy i oxi?(το σαλαμανσε δεν εχει τιποτα το ξεχοριστο πανο του.Δεν ειναι εβεντ ουτε τπτ.)
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Απ: Kingnothing412's trade thread
Μπα,όχι.Αυτό που πήρα από Event το έδωσα σε άλλον.Kingnothing412 έγραψε:Zaphirom έγραψε:Έμ,εγώ έλεγα το Manaphy για αντάλαγμα το Salamence σου.Kingnothing412 έγραψε:Zaphirom έγραψε:Καλά μη κάνεις και έτσι...suicune88 δε το ήξερε.Αλλά το προηγούμενο που ήθελα για αντάλαγμα το Salamence δε ήταν Hack.Το πήρα με Event!Kingnothing412 έγραψε:suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμαZaphirom έγραψε:Και εγώ το ίδιο έκανα με το δικό μου Manaphy.Δεν είμαι σίγουρη,άλλα μπορεί να είναι hached αφού το πήρες με Action Replay.suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
HACKED ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2!!!
Τα μονα event salamence που υπυρχαν ποτε.
http://www.serebii.net/events/dex/373.shtml
Τωρα το αμερικανικο αποκλειεται να το εχεις.(αν ναι απο που το πειρες?)
Το αλλο ειναι ιαπονεζικο οποτε δν γινεται να το παρεις εσυ εκτοσ και αν στο δοσει καποιος αλλος.πιος στο εδωσε?
Αν δεν ειναι κανενα απο αυτα δεν ειναι απο event.
Α Συγνομη εγω καταλαβα λαθος
Θες δλδ το salamance μου για το manaphy i oxi?(το σαλαμανσε δεν εχει τιποτα το ξεχοριστο πανο του.Δεν ειναι εβεντ ουτε τπτ.)
Zaphirom- Pokemon Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2011
Τόπος : Αγ.Παρασκεύη Θεσσαλονίκης
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Τρι Αυγ 23, 2011 6:43 am από Pokemon640
» Ψάχνω Ποκεμον! 4η γενιά
Δευ Αυγ 22, 2011 3:25 pm από torter10
» Πες μας ποιος/ποια είσαι
Δευ Αυγ 22, 2011 2:52 pm από torter10
» Τουρνουά για 5th Generation ( Black and White )
Δευ Αυγ 22, 2011 10:22 am από Douros
» Let's make a story
Δευ Αυγ 22, 2011 4:32 am από MewtwoGR96
» b/w ar codes
Δευ Αυγ 22, 2011 3:31 am από Eldena
» Pokémon: Fire's Adventures
Κυρ Αυγ 21, 2011 10:33 am από johnaris1
» Οδηγός Αναπαραγωγής by LegendaryPokemon
Κυρ Αυγ 21, 2011 4:05 am από Επισκέπτης
» Συναντισεις στο Chat
Κυρ Αυγ 21, 2011 2:42 am από Zaphirom