Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα Θέματα
Αναζήτηση
Server Status
Κορυφαίοι συγγραφείς
Mirage | ||||
Shiv | ||||
h4xx0r4k0s | ||||
m_Namikaze | ||||
Loukascy | ||||
Lukario | ||||
Ge01996 | ||||
Zaphirom | ||||
Kostas197 | ||||
Douros |
Σύνδεση
Kingnothing412's trade thread
+5
Zaphirom
Shiv
Mirage
alexan2dros
m_Namikaze
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Kingnothing412's trade thread
μπορεις τωρα? αλλα τι εννοεις Ev trained? Ειμαι λιγο καινουριος. και το saymin ειναι κανονικο. Δεν θελω να μου τα δωσεις πισω.
stbouchalis- Pokemon Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
stbouchalis έγραψε:μπορεις τωρα? αλλα τι εννοεις Ev trained? Ειμαι λιγο καινουριος. και το saymin ειναι κανονικο. Δεν θελω να μου τα δωσεις πισω.
Οκ δεν πειραζει.Για να καταλαβεις τι ενοω ev trained πηγενε στους οδηγους.
Αν ειναι μπες στο chat να σινενοηθουμε.Ειναι στην αρχηκη σελιδα του φορουμ κατο κατο.πατα "συνδεση".
Επισκέπτης- Επισκέπτης
σου δινω shiny Dialga w/ Adamant Orb για το Tornadus.To εχω 50lv και το πηρα με GTS
crazyblaziken- Pokemon Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2011
crazyblaziken έγραψε:σου δινω shiny Dialga w/ Adamant Orb για το Tornadus.To εχω 50lv και το πηρα με GTS
οκ το fc μου ειναι στην υπογραφη.Μπες chat να σινενοηθουμε καλυτερα.(ειναι στην αρχηκη σελιδα κατο κατο.)
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ε........εκανα παλι ανανεοση.
Δειτε το πρωτο ποστ.
Δειτε το πρωτο ποστ.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
θες ακομα manaphy?
suicune88- Pokemon Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 25
suicune88 έγραψε:θες ακομα manaphy?
ναι........Δν θυμαμαι καλα και συγνομη δεν θελω να σε προσβαλω αλλα εσυ εισουν αυτος που που εδινε κατι hacked chikorita manaphy etc?Συγνομη αν δεν εισουν εσυ αλλα πρην μου το δωσεις σιγουρεψου σε παρακαλω πως ειναι legit.
Τι θα ηθελες για ανταλαγμα?
Επισκέπτης- Επισκέπτης
οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
Και εγώ το ίδιο έκανα με το δικό μου Manaphy.Δεν είμαι σίγουρη,άλλα μπορεί να είναι hached αφού το πήρες με Action Replay.suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
Zaphirom- Pokemon Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2011
Τόπος : Αγ.Παρασκεύη Θεσσαλονίκης
suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
Zaphirom έγραψε:Και εγώ το ίδιο έκανα με το δικό μου Manaphy.Δεν είμαι σίγουρη,άλλα μπορεί να είναι hached αφού το πήρες με Action Replay.suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
HACKED ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2!!!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
σορρυ δεν το ηξερα
suicune88 έγραψε:σορρυ δεν το ηξερα
οκ δεν πειραζει.Να ξερεις οταν πειραζεις ta stats enos πκμν η το περνεις μεσο κωδικου με ar,pokegen,pokesav η οτιδηποτε τετοιο γινεται hacked.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
παντως εγω βρηκα οτι αδερφος μου εχει την ranger και αν μου πεις πως το πιανεις στο στελνω απο κει
suicune88 έγραψε:παντως εγω βρηκα οτι αδερφος μου εχει την ranger και αν μου πεις πως το πιανεις στο στελνω απο κει
οκ Μονο που ουτε εγω ξερω πως το παιρνεις..........:/ Ψαξε στο ΥΤ και στο google.Ενοειται θα σου το δοσω πισο αν μου το δωσεις.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
δεν το θελω οποτε αν θελησεις να το κρατησεις ,ειναι ολο δικο σου,μονο που μοπρω να το μεταφερω μονο στη diamond
suicune88 έγραψε:δεν το θελω οποτε αν θελησεις να το κρατησεις ,ειναι ολο δικο σου,μονο που μοπρω να το μεταφερω μονο στη diamond
ok.Και τι ειπαμε πως θελεις?
Επισκέπτης- Επισκέπτης
τι δινεις?
suicune88 έγραψε:τι δινεις?
Απο θρυλικα lvl 100:
Ho-oH Lugia Kyogre mewtwo mewtwo(shiny) mew deoxys suicune zapdos latias latios
registeel regirock [hasty}jirachi{Random ev's) [rash}raicou{Random ev's) palkia creselia
Απο θρυλικα -lvl 99:
Groudon requaza moltres articuno regice [shiny}hasty}palkia{Απειραχτο)
[lonely}giratina{random ev's) [timid}rotom{random ev's) [naive}azelf{random ev's) [modest}tornadus{απειραχτο) [Jolly}zekrom{random ev's) reshiram cobalion terakion volcarona uxie
Απο απλα lvl 100:
Swampert blaiziken charizart blastoise agron blisey vileplume metagros ursaring steelix tentacruel(shiny) seaking kingler wailord crobat cloyster aerodactil sudowoodo empoleon alakazam marowak typhlosion Bisharp samurott braviary
Αλλα ποκεμον κατο απο 100 lvl που ισως σας ενδιαφερουν:
Rapidash lvl 89
flygon lvl 70
dito lvl 69
salamence lvl 88
machamp lvl 48
armaldo lvl 50
gengar lvl 50
cradly lvl 50
[Modest}lucario{random ev's) lvl 34
[calm}spiritomb{απειραχτο) lvl 1
[Shiny}Gyrados{απειραχτο) lvl 30
Επισκέπτης- Επισκέπτης
mew η palkia{Απειραχτο),αυτα με ενδιαφερον
ποιο απο τα δυο δινεις?
υ.γ.ισως θα χρειστει να περιμενεις μια εβδομαδα γιατι δεν εχω το αυγο και θα πρεπει να περασω την κασετα πρωτα ,αν βρεις καποιο αλλο manaphy δεν θα με πειραξει ,απλως πες το μου
ποιο απο τα δυο δινεις?
υ.γ.ισως θα χρειστει να περιμενεις μια εβδομαδα γιατι δεν εχω το αυγο και θα πρεπει να περασω την κασετα πρωτα ,αν βρεις καποιο αλλο manaphy δεν θα με πειραξει ,απλως πες το μου
suicune88 έγραψε:mew η palkia{Απειραχτο),αυτα με ενδιαφερον
ποιο απο τα δυο δινεις?
Οκ δεν πειραζει.Μπορω να περιμαινω.Οποτε η ανταλαγη ειναι το mew μου με το Manaphy σου. Οποτε μπορεις να κανεις την ανταλαγη πες για να κανονισουμε μια ωρα να μπουμε στο chat.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
τωρα ειμαι στην δευτερη πολη και μεχρι αυριο θα ειμαι στην τριτη, οποτε υπολογιζω μεχρι την πεμπτη να την εχω τερματισει .θα πρεπει μονο να μου πεις που βρισκω το friend code μου γιατι ειμαι λιγο πρωταρης και για να στον δωσω.to manaphy θα το μεταφερω στην diamond οποτε θα πρεπει το mew σου να ναι σε 4η γενιας κασετα
Είναι Event αυτό που λέτε και πέρασε.Kingnothing412 έγραψε:suicune88 έγραψε:παντως εγω βρηκα οτι αδερφος μου εχει την ranger και αν μου πεις πως το πιανεις στο στελνω απο κει
οκ Μονο που ουτε εγω ξερω πως το παιρνεις..........:/ Ψαξε στο ΥΤ και στο google.Ενοειται θα σου το δοσω πισο αν μου το δωσεις.
Καλά μη κάνεις και έτσι...suicune88 δε το ήξερε.Αλλά το προηγούμενο που ήθελα για αντάλαγμα το Salamence δε ήταν Hack.Το πήρα με Event!Kingnothing412 έγραψε:suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμαZaphirom έγραψε:Και εγώ το ίδιο έκανα με το δικό μου Manaphy.Δεν είμαι σίγουρη,άλλα μπορεί να είναι hached αφού το πήρες με Action Replay.suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
HACKED ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2!!!
Zaphirom έγραψε:Καλά μη κάνεις και έτσι...suicune88 δε το ήξερε.Αλλά το προηγούμενο που ήθελα για αντάλαγμα το Salamence δε ήταν Hack.Το πήρα με Event!Kingnothing412 έγραψε:suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμαZaphirom έγραψε:Και εγώ το ίδιο έκανα με το δικό μου Manaphy.Δεν είμαι σίγουρη,άλλα μπορεί να είναι hached αφού το πήρες με Action Replay.suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
HACKED ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2!!!
Τα μονα event salamence που υπυρχαν ποτε.
http://www.serebii.net/events/dex/373.shtml
Τωρα το αμερικανικο αποκλειεται να το εχεις.(αν ναι απο που το πειρες?)
Το αλλο ειναι ιαπονεζικο οποτε δν γινεται να το παρεις εσυ εκτοσ και αν στο δοσει καποιος αλλος.πιος στο εδωσε?
Αν δεν ειναι κανενα απο αυτα δεν ειναι απο event.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Έμ,εγώ έλεγα το Manaphy για αντάλαγμα το Salamence σου.Kingnothing412 έγραψε:Zaphirom έγραψε:Καλά μη κάνεις και έτσι...suicune88 δε το ήξερε.Αλλά το προηγούμενο που ήθελα για αντάλαγμα το Salamence δε ήταν Hack.Το πήρα με Event!Kingnothing412 έγραψε:suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμαZaphirom έγραψε:Και εγώ το ίδιο έκανα με το δικό μου Manaphy.Δεν είμαι σίγουρη,άλλα μπορεί να είναι hached αφού το πήρες με Action Replay.suicune88 έγραψε:οχι δεν ειμαι γιατι δεν εχω chikorita,δυστηχως και μαλλον εννοεις αυτον που σου εγραψε πριν απο εμενα. legit εννοεις να μην ειναι φτιαγμενο με action replay?εγω σου περιγραφω πως ακριβως απεκτησα το manaphy.εβαλα κωδικο για να παρω το αυγο του manaphy.μπηκα στο ποκεμον μαρτ πατωντας l and r και εμφανιστηκε ενας τυπος στα πρασινα και μου εδωσε το αυγο του.το manaphy το χω 100 lv με rare candy αλλα αμα θες σου κανω ενα αυγο και στο δινω μεσα στο αυγο του,αν σε ενδιαφερει θα σου πω και τις υπολοιιπες λεπτομερειες και τι θα ηθελα για ανταλαγμα
HACKED ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2!!!
Τα μονα event salamence που υπυρχαν ποτε.
http://www.serebii.net/events/dex/373.shtml
Τωρα το αμερικανικο αποκλειεται να το εχεις.(αν ναι απο που το πειρες?)
Το αλλο ειναι ιαπονεζικο οποτε δν γινεται να το παρεις εσυ εκτοσ και αν στο δοσει καποιος αλλος.πιος στο εδωσε?
Αν δεν ειναι κανενα απο αυτα δεν ειναι απο event.
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Τρι Αυγ 23, 2011 6:43 am από Pokemon640
» Ψάχνω Ποκεμον! 4η γενιά
Δευ Αυγ 22, 2011 3:25 pm από torter10
» Πες μας ποιος/ποια είσαι
Δευ Αυγ 22, 2011 2:52 pm από torter10
» Τουρνουά για 5th Generation ( Black and White )
Δευ Αυγ 22, 2011 10:22 am από Douros
» Let's make a story
Δευ Αυγ 22, 2011 4:32 am από MewtwoGR96
» b/w ar codes
Δευ Αυγ 22, 2011 3:31 am από Eldena
» Pokémon: Fire's Adventures
Κυρ Αυγ 21, 2011 10:33 am από johnaris1
» Οδηγός Αναπαραγωγής by LegendaryPokemon
Κυρ Αυγ 21, 2011 4:05 am από Επισκέπτης
» Συναντισεις στο Chat
Κυρ Αυγ 21, 2011 2:42 am από Zaphirom