Πρόσφατα Θέματα
Αναζήτηση
Server Status
Κορυφαίοι συγγραφείς
Mirage | ||||
Shiv | ||||
h4xx0r4k0s | ||||
m_Namikaze | ||||
Loukascy | ||||
Lukario | ||||
Ge01996 | ||||
Zaphirom | ||||
Kostas197 | ||||
Douros |
Σύνδεση
Πείτε μας πρoτάσεις
+12
jasonnirvana
christos21
h4xx0r4k0s
ninetales92
...BlOom...
warslash
Ge01996
Mirage
pokemonistas
darkai34
Shiv
Lukario
16 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Πείτε μας πρoτάσεις
yes it is....
Hax00r σμικρηνες τα badges η μου φαινετε?
Hax00r σμικρηνες τα badges η μου φαινετε?
Mirage- Pokemon Master
- Squirt Badge
Αριθμός μηνυμάτων : 822
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2010
Τόπος : Αθήνα
ΕΓΩ προτείνω να φτιάξετε gyms με πολλα είδη γιατι πολοί θέλουν να γίνουν leaders[πχ εγω]αλλά δεν προπονούν ένα είδος,,,και επίσησ να μεταφράσετε[μπορω και εγώ] κάποια μάνγκα
jasonnirvana- Pokemon Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 81
Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2010
Εννοείς οι gym leaders να μην έχουν μόνο ένα είδος;το σκέπτονται οι διαχειριστές και μπορει να βάλουν μια εξέταση των τύπων της εξαδας
Mirage- Pokemon Master
- Squirt Badge
νααι αυτό ενοώ ,,η ιδέα για τα manga σασ άρεσε/?Mirage έγραψε:Εννοείς οι gym leaders να μην έχουν μόνο ένα είδος;το σκέπτονται οι διαχειριστές και μπορει να βάλουν μια εξέταση των τύπων της εξαδας
Να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα πως υπήρχαν manga και για τα pokemon. Και όταν είχα ψάξει δεν είχα βρει νομίζω. Αν μπορείς δώσε μας κάποιο link για manga και πες μας αν ξέρεις πως να το κάνουμε αυτο.
παιδια εγω προτεινω να κανουμε ενα πρωταθλημα που να ειναι με ομηλους ώπου ο καθε ομιλος να εχει 3 ή 4 ατομα που θα αγωνιστουν μεταξυ τους και θα περνα στην επομενη φαση ενας ή 2 .Ετσι στην επομενη φαση θα ειναι knock out μεταξυ των νικητων των ομιλων.
ΤΙ ΛΕΤΕ????
ΤΙ ΛΕΤΕ????
jimis- Pokemon Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 74
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Εχω βρει ένα site που βγάζει τα καινούργια με το που βγαίνουν αυτο ειναι το link για bw http://www.otakuworks.com/series/4699/pokemon-adventures-black-and-white και αυτό για τη υπόλοιπη σειρά http://www.otakuworks.com/series/3534/pokemon-adventures η επεξεργασία ειναι εύκολη ,,εάν εχεισ φτιάξει acount τα κατεβάζεις και κανεις επεξεργασία φωτογραφιών[επειδή ειναι πολλα charpet μοπρούμε να μοιραστούμε την δουλειά]h4xx0r έγραψε:Να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα πως υπήρχαν manga και για τα pokemon. Και όταν είχα ψάξει δεν είχα βρει νομίζω. Αν μπορείς δώσε μας κάποιο link για manga και πες μας αν ξέρεις πως να το κάνουμε αυτο.
Μπορείτε να κάνετε μια διαφιμηση η μια ομάδα στο facebook και να περνεται πληροφορίες για τα ποκεμον από διάφορα site πχ. www.serebii. net
lefos- Pokemon Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Ηδη περνουμε πληροφοριες απο πολλα site...πειτε μας προτασεις που θα σας παρακινουν να επισκεπτεσται το site γιατι οπως βλεπετε η κινηση ειναι πεσμενη...και κατι αλλο καλυτερα να μεινουμε ενα φορουμ η ελληνικη κοινοτητα ειναι πολυ μικρη και ειναι κριμα να ειμαστε μισοι μισοι.. οσοι καταλαβαν καταλαβαν
Loukascy- Administrator
- Heat Badge
Αριθμός μηνυμάτων : 206
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
Loukascy έγραψε:Ηδη περνουμε πληροφοριες απο πολλα site...πειτε μας προτασεις που θα σας παρακινουν να επισκεπτεσται το site γιατι οπως βλεπετε η κινηση ειναι πεσμενη...και κατι αλλο καλυτερα να μεινουμε ενα φορουμ η ελληνικη κοινοτητα ειναι πολυ μικρη και ειναι κριμα να ειμαστε μισοι μισοι.. οσοι καταλαβαν καταλαβαν
φιλε μου καταλαβα τι εννοεις!μια αλλη λυση ειναι να φτιαξεται ομαδα στο facebook ωστε να ερθουν και αλλα ατομα στο site αυτο!! και πιστεψε με εχω βρει αρκετουσ ελληνες στο facebook που παιζουν pokemon!
lefos- Pokemon Starter
Μπορείς να μου πεις το όνομα της για να μπω και να προσκαλέσω και μερικούς φιλούς μου????
lefos- Pokemon Starter
φιλε μου σε ευχαριστω!
lefos- Pokemon Starter
ίσοσ αν τώρα που βγαινει h black να διοργανώωσετε ενα τεράστιο event
Οταν βγει και την παρουν ολοι κατι θα κανουμε
Loukascy- Administrator
- Heat Badge
καλο ακουγεται!πεs και καμια ιδεα!jasonnirvana έγραψε:ίσοσ αν τώρα που βγαινει h black να διοργανώωσετε ενα τεράστιο event
Mirage- Pokemon Master
- Squirt Badge
Τουρνουα τι αλλο να διοργανωσουμε!
Παιδια να μου πειτε και ιδεες να σας προσελκυουν στο φορουμ γιατι οπως βλεπετε δεν εχει κινηση και κατι για τα καινουρια μελοι στο κατω μερος εχει ακι chat μπενετε που και που
Παιδια να μου πειτε και ιδεες να σας προσελκυουν στο φορουμ γιατι οπως βλεπετε δεν εχει κινηση και κατι για τα καινουρια μελοι στο κατω μερος εχει ακι chat μπενετε που και που
Loukascy- Administrator
- Heat Badge
Λοιπόν εγώ προτείνω αν δεν έχετε Facebook page να φτιάξετε μια και όσοι από εμάς είμαστε χρηστες με FB να την προωθήσουμε σε φίλους μας που γουστάρουν Pokemon έτσι ώστε να αυξηθούν τα μέλη του greekpokemon.Επίσης μπορείτε να φτιάξετε ένα profile στο Youtube με διαφορα βιντεάκια για πόκεμον πχ(μάχες χρηστών μέσο wi-fi,δημοσιεύσεις τουρνουά,walkthroughs,Pokemon giveaways)κλπ,κλπ.Όλα αυτά βεβαια απαιτούν χρόνο αλλα είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν την εικόνα του site.Εγώ πάντως προσφέρομαι να βοηθήσω το site καθώς το καλοκαίρι θα έχω πολύ ελεύθερο χρόνοLoukascy έγραψε:Τουρνουα τι αλλο να διοργανωσουμε!
Για ομαδα στο facebook υπαρχει : https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=346197705020
Οσο για το youtube αμα θες το καλοκαιρι που θα εχουμε και οι 2 μας χρονο μπορουμε να ασχοληθουμε ωστε να φτιαξουμε ενα account με διαφορα πραγματα που εχουν σχεση με Pokemon.(RNG,μαχες ktl)
Οσο για το youtube αμα θες το καλοκαιρι που θα εχουμε και οι 2 μας χρονο μπορουμε να ασχοληθουμε ωστε να φτιαξουμε ενα account με διαφορα πραγματα που εχουν σχεση με Pokemon.(RNG,μαχες ktl)
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Τρι Αυγ 23, 2011 6:43 am από Pokemon640
» Ψάχνω Ποκεμον! 4η γενιά
Δευ Αυγ 22, 2011 3:25 pm από torter10
» Πες μας ποιος/ποια είσαι
Δευ Αυγ 22, 2011 2:52 pm από torter10
» Τουρνουά για 5th Generation ( Black and White )
Δευ Αυγ 22, 2011 10:22 am από Douros
» Let's make a story
Δευ Αυγ 22, 2011 4:32 am από MewtwoGR96
» b/w ar codes
Δευ Αυγ 22, 2011 3:31 am από Eldena
» Pokémon: Fire's Adventures
Κυρ Αυγ 21, 2011 10:33 am από johnaris1
» Οδηγός Αναπαραγωγής by LegendaryPokemon
Κυρ Αυγ 21, 2011 4:05 am από Επισκέπτης
» Συναντισεις στο Chat
Κυρ Αυγ 21, 2011 2:42 am από Zaphirom