Πρόσφατα Θέματα
Αναζήτηση
Server Status
Κορυφαίοι συγγραφείς
Mirage | ||||
Shiv | ||||
h4xx0r4k0s | ||||
m_Namikaze | ||||
Loukascy | ||||
Lukario | ||||
Ge01996 | ||||
Zaphirom | ||||
Kostas197 | ||||
Douros |
Σύνδεση
Hack Checking
+5
PokemonMaster
PeinHero
Mirage
Douros
Shiv
9 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Hack Checking
legit φαινετε αν εδινες τα ivs του θα βοηθουσες με το No εννοεις Uknown τοτε
Mirage- Pokemon Master
- Squirt Badge
Αριθμός μηνυμάτων : 822
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Θα ελεγα πως ειναι hacked μιας και εχει ιδιο ID με το arceus που ποσταρες το οποιο ειναι hacked.Aρα οποιος τα εχει πιασει αυτα τα 2 εχει χρησιμοποιησει ar
Ναι μπορεί να φένεται Legit αλλά όπως είπε και ο Shiv για να έχει το ίδιο ΟΤ με τον χακ Άρκεους δεν νομίζω να είναι Legit.Mirage έγραψε:legit φαινετε αν εδινες τα ivs του θα βοηθουσες με το No εννοεις Uknown τοτε
Επίσης αυτό που είπες με τα Iv's είναι άσχετο. Δεν νμζ να σε βοηθήσουνε σε κάτι.
haacked θεψρουνται pokemon που εχουν επισεις υπερβολικα stats αν εβαζα τα στοιχεια του στο pokemon online μαζι με τα ivs θα εβλεπα τα κανονικα stats του αν εβλεπα κατι υπερβολικο θα θεωρουταν hackedbabismanias έγραψε:Ναι μπορεί να φένεται Legit αλλά όπως είπε και ο Shiv για να έχει το ίδιο ΟΤ με τον χακ Άρκεους δεν νομίζω να είναι Legit.Mirage έγραψε:legit φαινετε αν εδινες τα ivs του θα βοηθουσες με το No εννοεις Uknown τοτε
Επίσης αυτό που είπες με τα Iv's είναι άσχετο. Δεν νμζ να σε βοηθήσουνε σε κάτι.
Mirage- Pokemon Master
- Squirt Badge
Tι υπερβολικό έχουν τα Iv's; Για ονομα του Θεού!
Το λες και μόνος ''hacked θερούνται επίσης πόκεμον που έχουν υπερβολικά stats'', πράγμα που σημαίνει οτι μπορούσες πολύ απλά να έλεγες πες μου τα στατς του που τα έχει ήδη.
Δεν κωλάνε τα Iv's. Σαν να λες οτι θα έβλεπες 32 IV σε στατ.
Αφού στα έχει τα στατς μπορείς να κάνεις εσύ Iv Check και μιας και είναι 100 λέβελ θα τα βρεις ακριβώς. Δεν νμζ πως χρειάζεται να κάνεις άσκοπα ποστ μόνο και μόνο για τον μετρητή των ποστ σου.
Το λες και μόνος ''hacked θερούνται επίσης πόκεμον που έχουν υπερβολικά stats'', πράγμα που σημαίνει οτι μπορούσες πολύ απλά να έλεγες πες μου τα στατς του που τα έχει ήδη.
Αφού στα έχει τα στατς μπορείς να κάνεις εσύ Iv Check και μιας και είναι 100 λέβελ θα τα βρεις ακριβώς. Δεν νμζ πως χρειάζεται να κάνεις άσκοπα ποστ μόνο και μόνο για τον μετρητή των ποστ σου.
babismanias έγραψε:Tι υπερβολικό έχουν τα Iv's; Για ονομα του Θεού!
788 ποστ ολο τετοια ειναι.....τωρα καταλαβα πως τα βρικε.
Βασικα νομιζω τα ivs μπορεις να τα καταλαβεις και απο τα στατς.......?με το serrebi μπορεις να τα βρεις μονος σου.
http://www.serebii.net/games/iv-calcdp.shtml
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Προσωπικά δεν τα μετράω με το σερεμπι. Δεν είναι και πολύ αποτελεσματικο. Τα μετράω στο PO αλλά για τα egg χρησιμοποιώ Iv Check Code όταν κάνω RNG.
πο σιγνομι ρε παιδια εκανα λαθοσ το archeus εχι id 51302
PokemonMaster- Pokemon Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 17/05/2011
Τόπος : καρδίτσα
αρχησες παλι τις μ@λ@κι5ς σου ε kingsnothing?μονο να μηλας ξερεις οχι να ρωτας? babi οπως ξερεις τα ivs αυξανουν τα stats των pokemon οσο μεγαλυτερο iv τοσο καλυτερα stats οποτε αμα μου πουν τα ivs θα τα βαλω sto PO και αν τα stats δεν συμφωνουν τοτε θεωρειτε hackedKingnothing412 έγραψε:babismanias έγραψε:Tι υπερβολικό έχουν τα Iv's; Για ονομα του Θεού!
Βασικα νομιζω τα ivs μπορεις να τα καταλαβεις και απο τα στατς.......?με το serrebi μπορεις να τα βρεις μονος σου.
Mirage- Pokemon Master
- Squirt Badge
Mirage έγραψε:αρχησες παλι τις μ@λ@κι5ς σου ε kingsnothing?μονο να μηλας ξερεις οχι να ρωτας? babi οπως ξερεις τα ivs αυξανουν τα stats των pokemon οσο μεγαλυτερο iv τοσο καλυτερα stats οποτε αμα μου πουν τα ivs θα τα βαλω sto PO και αν τα stats δεν συμφωνουν τοτε θεωρειτε hackedKingnothing412 έγραψε:babismanias έγραψε:Tι υπερβολικό έχουν τα Iv's; Για ονομα του Θεού!
Σιγνομη , θα πω κατι ασχετο παλι αλλα mirage..........μπορεις να το ξαναγραψεις αυτο που μολις ειπες?Δεν καταλαβαινω τιποτα.νομιζω με κατιγορεις οτι ολο απαντω και δεν κανω ποτε καμια ερωτηση........?Και τι απο αυτο που ειπα ηταν mlkia?Απλος ειπα πως δεν χρειαζεται να πει ivs αφου μπορουμε να τα βρουμε μονοι μας.Οσο για την πρωτη προταση εχω αδικο?Διξε μου ΤΡΙΑ μονο post σου οπου βοηθας καποιον η λες κατι χρησημο.(ektos apo ayto me to AR)
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Σιγνόμη ρε παιδια τελεικα το darkrai mou ειναι hacked απο οτι ειδα στα σχολεια νομιζο οχι
εσυς τι λετε
εσυς τι λετε
PokemonMaster- Pokemon Starter
Ημερομηνία εγγραφής : 17/05/2011
Τόπος : καρδίτσα
δε μου φαινεται hacked. δε μπορω ομως να ειμαι και σιγουρος.
Douros- Pokemon Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2011
Τόπος : Hoenn
αρχησες παλι τις μ@λ@κι5ς σου ε kingsnothing?μονο να μηλας ξερεις οχι να ρωτας? babi οπως ξερεις τα ivs αυξανουν τα stats των pokemon οσο μεγαλυτερο iv τοσο καλυτερα stats οποτε αμα μου πουν τα ivs θα τα βαλω sto PO και αν τα stats δεν συμφωνουν τοτε θεωρειτε hackedKingnothing412 έγραψε:
Σιγνομη , θα πω κατι ασχετο παλι αλλα mirage..........μπορεις να το ξαναγραψεις αυτο που μολις ειπες?Δεν καταλαβαινω τιποτα.νομιζω με κατιγορεις οτι ολο απαντω και δεν κανω ποτε καμια ερωτηση........?Και τι απο αυτο που ειπα ηταν mlkia?Απλος ειπα πως δεν χρειαζεται να πει ivs αφου μπορουμε να τα βρουμε μονοι μας.Οσο για την πρωτη προταση εχω αδικο?Διξε μου ΤΡΙΑ μονο post σου οπου βοηθας καποιον η λες κατι χρησημο.(ektos apo ayto me to AR)[/quote]κι εσυ επειδη δεν καταλαβαινεις κατι πρεπει να το θεωρεις spam?πολυ μεγαλη γλωσσα εβγαλες εχω βοηθησει παρα πολλες φορες βρες τις μονος σου δεν χανω τον χρονο μου μαζι σου μονο ενα μικρο παραδειγμα χτες βοηθησα τον akalyptos με το προβλημα του με το rayquaza στο chatpm me αν δεν θες να σπαμμαρουμε και σταματα τις αηδειες για τα λιγα spam που κανω
τρ στα πιο σοβαρα...
το darkrai δεν φαινεται hacked ωστοσο ο shiv ειπε οτι το id του ειναι ιδιο με αυτο του Arceus...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mirage στις Δευ Ιουλ 18, 2011 1:14 am, 1 φορά
Mirage- Pokemon Master
- Squirt Badge
Λοιπον παιδια επειδη το θεμα εχει ξεφυγει δεν θα ποσταρει κανενας σας εδω εχτος απο τους Admin και το ατομο το οποιο θελει να τσεκαρει το Pokemon του.
Loukascy- Administrator
- Heat Badge
Αριθμός μηνυμάτων : 206
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
Species(Pokemon): manaphy
Lvl: 23
Caught Area: Johto
Shiny/Non Shiny: no
Stats:
83 hp
55 atk
59 def
50 spA
52 SpD
53 speed
EV's(Αν ειναι δυνατον): kanena
IV's(Αν ειναι δυνατον):21/19/14/23/5/11
OT:Stayros
ID:03957
Ability:Hydration
Caught Ball:timer ball
Nature:Impish
Characteristic:Often lost in thought
Lvl: 23
Caught Area: Johto
Shiny/Non Shiny: no
Stats:
83 hp
55 atk
59 def
50 spA
52 SpD
53 speed
IV's(Αν ειναι δυνατον):21/19/14/23/5/11
Ability:Hydration
Caught Ball:timer ball
Nature:Impish
Characteristic:Often lost in thought
Επισκέπτης- Επισκέπτης
lol αν ειναι πιασμενο σε timer ball ειναι hacked γιατι μονο σε pokeball και cherish ball μπορεις να το βρεις
Species(Pokemon):Chicorita
Lvl:20
Caught Area:Johto
Shiny/Non Shiny:no
Stats:
52 hp
25 atk
36 def
26 spA
31 SpD
25 speed
IV's(Αν ειναι δυνατον):24/2/28/10/2/10
Ability:overgrow
Caught Ball:pokeball
Nature:Bashful
Characteristic:Good endurance
Lvl:20
Caught Area:Johto
Shiny/Non Shiny:no
Stats:
52 hp
25 atk
36 def
26 spA
31 SpD
25 speed
IV's(Αν ειναι δυνατον):24/2/28/10/2/10
Ability:overgrow
Caught Ball:pokeball
Nature:Bashful
Characteristic:Good endurance
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Αυτο δεν φενετε hacked αλλα μιας και εχει ιδιο id με το manaphy το οποιο ειναι hacked τοτε ισως και αυτο να ειναι hacked,ισως και οτι ειναι 20 lvl και δεν εχει εξελιχθει.
Species(Pokemon):サザンドラ
(Hydreigon)
Lvl:70
Caught Area:Pokemon Movie 11
Aparantly had a fateful encounter at lvl 70
Shiny/Non Shiny:Yes
Stats:
230 HP
149 atk
137 def
201 SpA
152 SpD
179 Speed
IV's(Αν ειναι δυνατον):31/21/9/31/31/31
OT:カリータ
ID:06171
Ability:Levitate
Caught Ball:Cherish ball
Nature:Timid
Characteristic:Somewhat vain
Επισκέπτης- Επισκέπτης
ειναι κωδικος action replay με τον οποιο μπαινωντας στο mining museum, στην πολη του πρωτου γυμναστηριου(diamond) πατας λ +ρ και σου το δινει ενας καθηγητης μαζι με το totodile και cyndaquil...το χερω γιατι ηταν ο πρωτος κωδικος action replay που χρησιμοποιησαShiv έγραψε:Αυτο δεν φενετε hacked αλλα μιας και εχει ιδιο id με το manaphy το οποιο ειναι hacked τοτε ισως και αυτο να ειναι hacked,ισως και οτι ειναι 20 lvl και δεν εχει εξελιχθει.
suicune88- Pokemon Starter
Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2011
suicune88 έγραψε:ειναι κωδικος action replay με τον οποιο μπαινωντας στο mining museum, στην πολη του πρωτου γυμναστηριου(diamond) πατας λ +ρ και σου το δινει ενας καθηγητης μαζι με το totodile και cyndaquil...το χερω γιατι ηταν ο πρωτος κωδικος action replay που χρησιμοποιησαShiv έγραψε:Αυτο δεν φενετε hacked αλλα μιας και εχει ιδιο id με το manaphy το οποιο ειναι hacked τοτε ισως και αυτο να ειναι hacked,ισως και οτι ειναι 20 lvl και δεν εχει εξελιχθει.
οποτε και αυτο hacked einai.η οχι?
Επισκέπτης- Επισκέπτης
το δικο σου?μαλλον ναι γιατι και το totodile kai to cyndaquil μου εχει αρκετες ομοιοτητες με το δικο σου (speed,attack kai sp attack)Kingnothing412 έγραψε:με τοsuicune88 έγραψε:ειναι κωδικος action replay με τον οποιο μπαινωντας στο mining museum, στην πολη του πρωτου γυμναστηριου(diamond) πατας λ +ρ και σου το δινει ενας καθηγητης μαζι με το totodile και cyndaquil...το χερω γιατι ηταν ο πρωτος κωδικος action replay που χρησιμοποιησαShiv έγραψε:Αυτο δεν φενετε hacked αλλα μιας και εχει ιδιο id με το manaphy το οποιο ειναι hacked τοτε ισως και αυτο να ειναι hacked,ισως και οτι ειναι 20 lvl και δεν εχει εξελιχθει.
οποτε και αυτο hacked einai.η οχι?
suicune88- Pokemon Starter
Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2011
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Τρι Αυγ 23, 2011 6:43 am από Pokemon640
» Ψάχνω Ποκεμον! 4η γενιά
Δευ Αυγ 22, 2011 3:25 pm από torter10
» Πες μας ποιος/ποια είσαι
Δευ Αυγ 22, 2011 2:52 pm από torter10
» Τουρνουά για 5th Generation ( Black and White )
Δευ Αυγ 22, 2011 10:22 am από Douros
» Let's make a story
Δευ Αυγ 22, 2011 4:32 am από MewtwoGR96
» b/w ar codes
Δευ Αυγ 22, 2011 3:31 am από Eldena
» Pokémon: Fire's Adventures
Κυρ Αυγ 21, 2011 10:33 am από johnaris1
» Οδηγός Αναπαραγωγής by LegendaryPokemon
Κυρ Αυγ 21, 2011 4:05 am από Επισκέπτης
» Συναντισεις στο Chat
Κυρ Αυγ 21, 2011 2:42 am από Zaphirom